FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme

Autor: nkot
ZAGREB, 5. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, a poledica je moguća na mostovima i nadvožnjacima. Zbog radova na sanaciji klizišta do daljnjega se Alejom Bologne u Zagrebu nakon Aleje Seljačke bune prema Zaprešiću vozi jednim kolničkim trakom, u dužini od 50 metara. Županijske ceste ŽC 5032 Gornje Jelenje-Mrzla Vodica, ŽC 5068 Fužine-Zlobin, ŽC 5062 Lič-Lukovo i ŽC 5030 za Platak otvorene su samo za osobna vozila, zbog suženog kolnika. Zbog radova zatvorene su ceste: D1 od trgovačkog centra West Gate do Pojatnog, između raskrižja za Veliko Trgovišće i Stubičku Slatinu te između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D20 Sveti Križ-Prelog, D27 Benkovac-Šopot (s autoceste A1 prema Benkovcu silazi se na čvoru Zadar II), D33 u Kninu, D42 Vrbovsko-Gomirje (zbog urušavanja mosta), D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D66 u Puli od Labinske ulice do ulice Valica zbog radova na raskrižju "Šijana" D306 Virski most-Vir, D523 Križišće-most Krk i ŽC3209 Drenov Bok-Jasenovac. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema poteškoća. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. Ujutro u kopnenom području mjestimice magla, a poslijepodne porast naoblake, najprije na Jadranu. Vjetar slab do umjeren južni, u Slavoniji jugoistočni, a na Jadranu slabo do umjereno, prema kraju dana većinom jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 13, a na Jadranu od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙