FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 22. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je ulazak, a na prijelazu Bregana izlazak teretnih vozila. Zbog snijega, zimski uvjeti i dalje su na snazi u Lici na D42 u mjestu Poljanak, a zbog poplave zatvorena je državna cesta D36 Karlovac-Šišljavić u mjestima Koritinja i Gladovac Pokupskom, te županijske ŽC3253 Košutarica-Mlaka, ŽC5146 Donji Kosinj-Rudinka, i ŽC5153 Gornji Kosinj-Kosinjski Bakovac. Zbog odrona zatvorena je državna cesta D3 na dionici Rijeka-Orehovica, a obilazno se vozi preko Vežice ili čvora Škurinje. Od 8 do 17 sati, osim nedjeljama, za sav promet zatvorena je državna cesta D44 na dionici Buzet-Roč, zbog radova, a obilazak je cestom Lupoglav-Pazin-Motovun-Buzet. Od 8 do 18 sati zbog radova zatvorena je županijska cesta ŽC3094 Grubišno Polje-Velika Barna, a obilazak je dionicom Veliki Zdenci-Pavlovac. U Zagrebu, zbog radova na sanaciji klizišta, Alejom Bologne od Aleje Seljačke bune prema Zaprešiću vozi se jednim trakom u dužini od 50 metara.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, ujutro mjestimice u unutrašnjosti s maglom. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u Međimurju, Podravini i osobito Slavoniji na udare i jak. Na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, na krajnjem jugu ujutro još jak, a poslijepodne na sjevernom dijelu jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 13, a na Jadranu između 13 i 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙