FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 12. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje. Zbog izlijevanja Kupe zatvorene su dionice državna cesta D36: Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, Karasi-Šišljavić, te u mjestu Jamnica, a u Karlovcu Obala Ivana Trnskog. Zbog poplavljenog kolnika zatvorena je lokalna cesta u Skeli na području Gline te županijska Hrastelnica-Palanjak, na području Siska (obilazak je preko Martinske Vesi). Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, kroz tunel Hrastovec u smjeru Zagreba do 17 sati vozit će se usporeno jednim trakom zbog radova. Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica bit će zatvorena za sav promet večeras od 20 do 6 sati ujutro. Obilazak je državnim cestama: Sveti Rok-Gračac-Obrovac-Zaton Obrovački-Maslenica (D50, D27 i D54).

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno povremeno s kišom, češćom i obilnijom ponegdje uz grmljavinu na Jadranu i u području uz njega. Sunčanih razdoblja bit će najviše u Slavoniji i dijelu sjeverozapadnog područja. Vjetar slab, na Jadranu do umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, a prema kraju dana jugo. Najviša temperatura između 10 i 15, u Gorskome kotaru i Lici od 5 do 10 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙