FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zimski uvjetu

Autor: ggoj
ZAGREB, 8. prosinca 2012. (Hina) - Samo osobna vozila smiju voziti autocestom A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, Jadranskom magistralom (D8) između Bakra i Senja,- D25 Gospić-Karlobag, javio je jutros, u 6.10 sati Hrvatski autoklub (HAK), koji vozače upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme i ako je moguće da dodgode putovanje.

Pri tome HAK ističe da je za sav promet zatvoren Paški most kao i auto ceste: A1 Sveti Rok- Posedarje, D8 Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene, B6 između čvorova Čavle i Kikovica u oba smjera, D3 Vrbovsko- Delnice, D54 Maslenica- Zaton Obrovački, D213 Aljmaš-Dalj (zbog prepriječenog teretnog vozila), D501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, D218 Brotnja-Sučević, ŽC5055 Čavle-Dražice (obilazak je Soboli- Dražice), ŽC4101 Kutjevo- Vetovo, ŽC 4173 Sotin- Tovarnik, ŽC 4196 Mikluševci-Tompojevci-Čakovci-Berak, kao i brojne prometnice u Lici, te središnjoj i sjeverozapoadnoj Hrvatskoj i Slavoniji, Gorskom kotaru, pa i na Riječkom području i u Istru.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta zabranjen je ulazak teretnim vozilima na graničnim prijelazima Batina i Duboševica. Što se tiče trajektnog prometa u prekidu su linije Prizna-Žigljen, Stinica-Mišnjak,Valbiska-Lopar, Brestova-Porozina i Lošinj-Susak,Sućuraj-Drvenik katamaranske linije na riječkom i splitskom području.

(Hina) xpp yggoj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙