FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 1. listopada

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 1. listopada 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 1. listopada, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović upisat će se u knjigu žalosti u povodu smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema (9 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović upisat će se u knjigu žalosti u povodu smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema (9 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - U povodu smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema u Saboru će od 9 sati biti otvorena knjiga žalosti (Trg sv. Marka 6).

ZAGREB/SAVSKI MAROF - Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić obići će lokacije proširenja postojećih te izgradnje novih proizvodnih kapaciteta Plive, na lokacijama u Savskom Marofu i Zagrebu. Plivin novi investicijski ciklus ukupne je vrijednosti više od 200 milijuna dolara, što je jedan od najvećih investicijskih ciklusa u povijesti kompanije. Ovo ulaganje gotovo u cijelosti odnosi se na proizvodne djelatnosti, a obuhvaća novi pogon za proizvodnju aktivnih farmaceutskih supstancija i postrojenja za obradu otpadnih voda i procesnih plinova u Naovom Marofu te proširenje postojećeg pogona za proizvodnju suhih oralnih oblika i proizvodnju injekcija u Zagrebu. Izjave za medije predviđene su u 11,15 sati na gradilištu u Novom Marofu te u 12,45 sati u Zagrebu.

ZAGREB - Svečana dodjela nagrada za pobjednike natječaja "Mladi u srcu – Nagrada Europske godine aktivnog starenja" koja se održava u povodu Međunarodnog Dana starijih osoba (12,30 sati, prostorije Ministarstva socijalne politike i mladih, Trg hrvatskih velikana 6).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙