FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 24. rujna

Autor: uand
ZAGREB, 24. rujna 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 24. rujna koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Sjednica saborskog odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove, a predloženi dnevni red je razgovor s kandidatima koji udovoljavaju uvjetima za predsjednika, odnosno člana Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa - sukladno Zakonu o sprječavanju sukoba interesa (10 sati, Hrvatski sabor, dvorana Stjepana Radića).

ZAGREB - Svjedočenjem bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca na zagrebačkom Županijskom sudu trebalo bi se nastaviti suđenje u slučaju Fimi medija u kojemu se HDZ, njegov bivši čelnik i premijer Ivo Sanader i troje bivših stranačkih dužnosnika tereti za nezakonito izvlačenje 70-ak milijuna kuna iz državnih tvrtki i institucija i punjenje HDZ-ovog "crnog fonda". Sanader i njegov bivši glasnogovornik Ratko Maček odbacuju optužbu, odvjetnici HDZ-a tvrde da su se nezakonitosti dogodile bez znanja stranačkih tijela, a bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić, bivša stranačka blagajnica Branka Pavošević i vlasnica marketinške agencije Fimi medija Nevenka Jurak priznali su optužbe (9,30 sati, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira konferenciju u povodu završetka projekta tehničke pomoći u sklopu EU-ova fonda IPA, pod nazivom "Potpora učinkovitoj provedbi sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu". Prije početka konferencije, korisnici bespovratnih sredstava predstavit će svoja 24 projekta (12 sati, Muzej Mimara, Rooseveltov trg 1).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙