FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 21. rujna

Autor: uand
ZAGREB, 21. rujna 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 21. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Hrvatski će sabor u današnjem nastavku zasjedanja razmotriti prijedlog Nacionalne strategije razvoja zdravstva od 2012. do 2020. Strategijom su, po riječima ministra zdravstva Rajka Ostojića, obuhvaćena područja palijativne skrbi, master plan bolnica i ljudski resursi. Među prioritetima je jačanje ljudskih resursa u zdravstvu, a predviđa se i reorganizacija ustroja i djelovanja zdravstvenih ustanova povezivanjem domova zdravlja, liječnika obiteljske medicine u koncesiji, dnevnih bolnica i specijalističko-konzilijarne bolničke službe (9,30 sati, Trg sv. Marka).

ZAGREB - Sjednica Mandatno-imunitetnog povjerenstva Hrvatskog sabora na kojoj će se raspravljati o prestanku mirovanja zastupničkog mandata Josipa Friščića i prestanku obnašanja zastupničke dužnosti zamjenika zastupnika Damira Bajsa (9 sati, Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, 202/2, Trg sv. marka 6).

ZAGREB - Europski povjerenik za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost Laszlo Andor, koji boravi u posjet Zagrebu kako bi dobio uvid u napredak koji je postigla Hrvatska u kontekstu priprema za pristupanje EU-u, sastat će se s s članovima hrvatske vlade. Andor će se sastati s potpredsjednicom vlade i ministricom socijalne politike i mladih Milankom Opačić, potpredsjednikom vlade i ministrom regionalnog razvoja i fondova Europske unije Brankom Grčićem te ministrom rada i mirovinskog sustava Mirandom Mrsićem (početak sastanka u 8.30 sati, izjave povjerenika Andora i ministrice Opačić u 9.30 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava, u ukupnom iznosu od 40 milijuna kuna, najuspješnijim prijaviteljima u sklopu natječaja "Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih mladih osoba" i "Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada" na prigodnoj svečanosti uručit će povjerenik za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje Europske komisije Laszlo Andor i ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić (11,00 sati, Tehnički muzej Zagreb, Savska cesta 18).

ZAGREB - Susret 9. kola Prve HNL Zagreb - Split (18 sati, stadion u Kranjčevićevoj ulici).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Tamara Šprihal

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙