FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 18. rujna

Autor: ikut
ZAGREB, 18. rujna 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 18. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Hrvatski sabor počinje jesensko zasjedanje, na 5. sjednici koja bi trebala trajati četiri tjedna. Sabor sutra zasjedanje počinje aktualnim prijepodnevom koje traje oko četiri sata i tijekom kojega će 40-tak zastupnika postavljati pitanja članovima Vlade (9,30 sati).

ZAGREB - Drugi sastanak Zdravka Rogića i Franca Arhara, financijskih stručnjaka koje su imenovale vlade Hrvatske i Slovenije radi pripreme prijedloga za rješenje problema u vezi s deviznom štednjom kod bivše glavne filijale Ljubljanske banke u Zagrebu održat će se u Vili Prekrižje u Zagrebu. Na prvom sastanku, održanom krajem kolovoza u Otočcu ob Krki, Rogić i Arhar su najavili da će napraviti detaljnu inventuru svih dosadašnjih događaja vezanih za pitanje duga Ljubljanske banke hrvatskim štedišama te nakon toga ponuditi rješenje koje bi trebalo zadovoljiti obje strane (12 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za financije i državni proračun na čijem se dnevnom redu prijedlozi izmjena i dopuna Zakona o trošarinama, Zakona o potrošačkom kreditiranju, te prijedlog zakona o poticanju investicija i unapređenju investicijskog uređenja. Sva tri zakonska prijedloga su u hitnom postupku. Odbor će razmatrati i prijedlog zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom (13,30 sati).

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) održava konferenciju "Perspektiva EU fondova - novi izazovi i prilike" Sudionike će, među ostalima, pozdraviti predsjednik HGK Nadan Vidošević, šef Delegacije EU-a u RH Paul Vandoren i britanski veleposlanik David Arthur Slinn. Jedan od ciljeva konferencije je podizanje svijesti o ključnim pitanjima koja su

pred državnim institucijama odgovornim za planiranje, upravljanje i usmjeravanje fondova EU-a u Hrvatskoj (početak u 9 sati, izjave za medije su predviđene za 10,45 sati).

ZAGREB - Utakmica 1. kola A skupine Lige prvaka u Zagrebu između nogometaša Dinama i portugalskog Porta (20.45 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙