FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 29. rujna

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 29. rujna 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 29. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZADAR - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović obratit će se sudionicima godišnje konferencije "Održimo Hrvatsku – politika održivog razvoja i Republika Hrvatska" na temu "Koncept održivog razvoja – nositelj promjena u društvu i na političkoj sceni" (9,30 sati, Hotel "Kolovare", Bože Peričića 14). Radi se o šestoj po redu godišnjoj konferenciji Akademije za politički razvoj čija je svrha raspraviti pitanje koncepta održivog razvoja kao nositelja društvenih i političkih promjena u Hrvatskoj te raspraviti globalne i lokalne izazove u stvaranju adekvatnog zakonodavnog okvira te njegove primjene.

ZAGREB - U povodu obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihovila u Kinu Europa održat će se svečana akademija (17 sati, Varšavska 3). Tom prigodom prisutnima će se obratiti glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić i predsjednik Vlade RH Zoran Milanović. Na svečanoj akademiji ministar i glavni ravnatelj policije uručit će godišnje nagrade nagrađenim policijskim službenicima i građanima.

KARLOVAC - Središnji interesni odbor Ženske inicijative HNS-a održat će seminar pod nazivom „Žene i politika – ususret lokalnim izborima 2013.“ Osim o nadolazećim lokalnim izborima bit će govora o zakonskim regulativama, doprinosu žena u komunikaciji s javnošću te osobnoj učinkovitosti upravljanja vremenom i prioritetima kod žena. Seminar se održava uz suradnju Političke akademije HNS-a i pod pokroviteljstvom Zaklade Friedrich Naumann za slobodu. Seminar počinje u 11 sati (hotel Korana), a za 15 sati je najavljeno obraćanje predsjednik HNS-a Radimira Čačića.

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskih laburista na temu pripreme Hrvatskih laburista za lokalne izbore 2013. i moguće koalicije (13,30 sati, Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27). Prisutnima će se obratiti predsjednik stranke Dragutin Lesar.

ZAGREB - Utakmica 10. kola Prve HNL: Dinamo – Hajduk (18 sati, stadion u Maksimiru).

ZAGREB - Utakmica 1. kola regionalne košarkaše ABA lige: Cibona - MZT Skopje (20.30 sati).

SPLIT - Utakmica 1. kola regionalne košarkaše ABA lige: Split - Crvena zvezda (21 sat).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙