FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mkov
ZAGREB, 17. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na A1 između čovora Gospić i Sveti Rok. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Luka, D29 Marija Bistrica-Kašina, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad i D523 Križišće-most Krk. Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Podravska magistrala (D2) od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec. Zbog razminiranja je zatvorena državna cesta D50 Gospić-Gračac kod naselja Medak svakodnevno od 08:00 do 16:00. Obilazak: D25 Gospić-Korenica i D1 Korenica-Gračac. Vozila će se propuštati svaki sat po 15 minuta. Na autocesti A1 zbog radova na portalima tunela Bristovac, Ledenik i Čelinka, te usjeka Baričević, od 228 km do 237 km vozi se dvosmjerno jednom stranom autoceste. Na riječkoj obilaznici zbog radova na mostu Riječina vozi se usporeno jednim trakom od čvora Orehovica do tunela Škurinje 1 u smjeru Rupe, te između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Zagreba. U Zagrebu, zbog radova na Jadranskoj aveniji vozi se dvosmjerno preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko. U vrijeme pojačanog prometa moguće su poteškoće, stoga vozače molimo za strpljenje. Na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa pojačan je izlazak teretnih vozila. Zatvoren je granični prijelaz Miljana do 18:00 pa je promet preusmjeren na granični prijelaz Plavić. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno sunčano, u Slavoniji i Baranji mjestimice s umjerenom i povećanom naoblakom. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje kratkotrajna magla. Vjetar slab, a na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25, na Jadranu od 24 do 27 °C.

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙