FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: dber
ZAGREB, 4. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog teže prometne nezgode prekinut je promet na staroj karlovačkoj cesti u mjestu Pavučnjak. Obilazak regulira policija, izvijestio je Hrvatski autoklub. Kolnici su mokri i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Istri i na širem riječkom području, a mjestimice i u Dalmaciji. Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A1 između čvorova Otočac i Sveti Rok, a na jak vjetar upozoravamo na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. U Zagrebu, zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije, promet ide dvosmjerno na dijelu kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko. U vrijeme pojačanog prometa moguće su poteškoće, stoga vozače molimo za strpljenje.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Mala Buna-Velika Buna, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D50 čvor Sveti Rok-Gračac i D523 Križišće-most Krk.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Podravska magistrala (D2) od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i Marija Bistrica-Soblinec.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima koja će u većem dijelu zemlje biti dulja poslijepodne. Povremeno će biti kratkotrajne kiše, najčešće na srednjem Jadranu, a poslijepodne i u Gorskom kotaru i središnjim predjelima. Vjetar uglavnom slab sjeveroistočni i istočni, na sjevernom Jadranu umjerena do jaka bura, a u Dalmaciji umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka u Gorskome kotaru i Lici od 22 do 26 drugdje od 27 do 31 stupanj Celzijusovih.

(Hina) xbdj ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙