FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 31. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na većini cesta promet je srednje gust do pojačan. Gužve i zastoji mogući su duž jadranske obale na prilaznim cestama turističkih gradova i mjesta i na dionicama cesta na kojima traju radovi. Mokrih i skliskih kolnika mjestimice ima u Istri i širem riječkom području. Na Ličkoj magistrali D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera D1 kod Koranskog mosta, zbog odrona, vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom, uz regulaciju semafora. Zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu, promet teče dvosmjerno, (dio kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko). Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Mala Buna-Velika Buna, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D50 čvor Sveti Rok-Gračac i D523 Križišće-most Krk. Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Podravska magistrala D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec. Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Kaštel na izlasku, a Vinjani Donji na ulasku. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Očekuje se jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, već prijepodne na sjevernom Jadranu, a do kraja dana i u većini predjela. Ponegdje je moguće olujno nevrijeme, osobito u Istri i u gorskoj Hrvatskoj. Pretežno sunčano i vruće zadržat će se u Slavoniji, te i na južnom Jadranu. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, a poslijepodne na sjeverozapadu umjeren i jak sjeverac. Na većem dijelu Jadrana umjereno i jako jugo, a krajem dana na sjevernom dijelu bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 27 do 32, a u Slavoniji do 35 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙