FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 9. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na većini cesta vozi se bez smetnji i posebnih ograničenja. Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između tunela Tuhobić i čvora Kikovica, ograničena je brzina vožnje na 60 km na sat. Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabranjen promet danas od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D50 čvor Sveti Rok-Gračac i D523 Križišće-most Krk. Na graničnim prijelazima Bregana i Kaštel pojačan je izlazak, a na Staroj Gradiški i Rupi ulazak osobnih vozila u Hrvatsku. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Sunčano, vrlo toplo i vruće. Ujutro u unutrašnjosti moguća kratkotrajna sumaglica i magla. Vjetar slab, na Jadranu ujutro, ponegdje do prijepodne slaba do umjerena bura, poslijepodne sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32 Celzijeva stupnja, u gorskim predjelima malo niža.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙