FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 30. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na većini cesta vozi se bez ograničenja i uz povoljne vremenske uvjete. Gužve i zastoji mogući su na prilaznim cestama većih gradova i mjesta, u blizini turističkih centara na obali kao i na dionicama gdje su u tijeku radovi. Na Ličkoj magistrali D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta, zbog odrona, vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom, uz regulaciju semafora. Do 19 sati, zbog radova na državnoj cesti D39 Prisika-Aržano-Svib, vozit će se otežano preko graničnog prijelaza Aržano. Vozačima savjetujemo da koriste granični prijelaz Kamensko. Zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu, promet teče dvosmjerno, (dio kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko). Do 15 sati bit će zatvorena D26 u Čazmi, a obilazak je lokalnom cestom kroz Milaševac. Do 19 sati zbog radova na D51, kroz naselje Kula, promet će se odvijati propuštanjem vozila naizmjence. Zbog teretnog vozila u kvaru, vozi se naizmjence kod graničnog prijelaza Zaton Doli (Bistrina). Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Mala Buna-Velika Buna, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D50 čvor Sveti Rok-Gračac i D523 Križišće-most Krk. Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Podravska magistrala D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec. Na graničnim prijelazima nema poteškoća, a trajekti plove redovito.

ZAGREB - Sunčano, poslijepodne u zapadnim krajevima ponegdje s malom do umjerenom naoblakom. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, na Jadranu ujutro mjestimice slaba do umjerena bura, danju zapadnjak i jugozapadnajak. Najviša dnevna temperatura zraka u većini krajeva od 28 do 33, a u unutrašnjosti Dalmacije oko 35 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙