FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 10. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Na većini cesta promet je umjereno pojačan. Poteškoće su moguće tijekom dana na dionicama cesta na kojima traju radovi, a povremeno na prilazima turističkih središta duž Jadranske magistrale (D8) i u Istri. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, - D50 čvor Sveti Rok-Gračac i D523 Križišće-most Krk. U Zagrebu, zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije, promet teče dvosmjerno (na dijelu kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko). U vrijeme pojačanog prometa moguće su poteškoće. Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija pojačan je putnički promet na izlasku, a na Macelju na ulasku u Hrvatsku. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Sunčano, u unutrašnjosti povremeno s malom do umjerenom naoblakom. Vjetar većinom slab, a podno Velebita ujutro umjerena bura. Najviša temperatura većinom od 28 do 33, a u gorju oko 25 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙