FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 23. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta, zbog odrona, vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom. U Zagrebu, na Jadranskoj aveniji zatvoren je sjeverni kolnik nadvožnjaka iznad odteretnog kanala Sava-Odra (nalazi se između BP Ina i naplatnih postaja Lučko). Vozi se južnim kolnikom, dvosmjerno. U vrijeme pojačanog prometa moguće su gužve. Na graničnom prijelazu Kaštel pojačan je putnički promet u oba smjera, na Maclju na ulasku, a na Vinjanima Donjim i Pasjaku na izlasku. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vruće ili vrlo vruće. U sjeverozapadnim predjelima prolazno više oblaka i moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak i grmljavina, uglavnom poslijepodne. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu slabo do umjereno jugo, poslijepodne duž obale i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 32 do 37, u Slavoniji i unutrašnjosti Dalmacije i do 39 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙