FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

Autor: tdel
ZAGREB, 4. ožujka 2012. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 21 sat.

VARAŽDIN - Dvije su osobe smrtno stradale od eksplozije koja se poslijepodne dogodila u stanu u Križanićevoj ulici u Varaždinu, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave varaždinske Marina Kolarić. Varaždinska policija je oko 16,20 sati zaprimila dojavu da je u stanu u zgradi u Križanićevoj ulici 24 oko 15 sati došlo do eksplozije. Utvrđeno je da su smrtno stradali 55-godišnji muškarac i 51-godišnja žena. Uzrok eksplozije za sada nije poznat. Očevid je u tijeku.

ZAGREB - Sedamnaestogodišnji mladić kojeg je sinoć oko 21,30 sati u parku na Trgu Stjepana Radića na zagrebačkom Trnju, napalo više nepoznatih počinitelja te ga teško ozlijedilo, operiran je i izvan je životne opasnosti, izjavio je večeras za Hinu predstojnik Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta Kliničke bolnice (KB) Dubrava dr. Vedran Uglešić. Sedamnaestogodišnji mladić koji je zadobio teške ozljede po licu, odnosno prijelom čeljusti, nakon operacije je stabilno, razgovara te se očekuje njegov potpuni oporavak, istaknuo je dr. Uglešić. Sutra će liječnici obaviti kontrolne snimke, dodao je. Policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljima.

ŠIBENIK - Požar kod Laškovice, u blizini Nacionalnog parka (NP) Krka - Roški slap, u minski sumnjivom području, ugašen je u 16,30 sati, a izgorjelo je oko 25 hektara niskog raslinja, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS). U gašenju požara, koji je u Županijski vatrogasni operativni centar (ŽVOC) Šibenik dojavljen oko 13 sati, sudjelovala su dva kanadera i dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) Dubravice. Oko 16,25 sati lokaliziran je požar borove šume kod Golubića na području Knina, koji je u ŽVOC Šibenik dojavljen u 12,10 sati. U gašenju su sudjelovali pripadnici JVP Knin i DVD-a Knin te dva kanadera. Dva dalekovoda koja su zbog požara bila isključena iz rada, ponovno su uključena oko 15,15 sati. Oko 16,30 sati lokaliziran je požar kod Kukuzovca u blizini Sinja, s izgorjelo je oko 15 hektara trave i makije. Požar je dojavljen u VOC Split u 14,55 sati, a u gašenju je uz vatrogasce sudjelovao i jedan helikopter s uređajem za gašenje.

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) danas su završeni "Dani ljepote", trodnevna sajamska priredba namijenjena profesionalcima iz kozmetičke i frizerske branše, proizvođačima i trgovcima preparativne i dekorativne kozmetike te aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, priopćeno je poslijepodne iz Press centra Zagrebačkog velesajma. Na sajmu koji se održavao od petka, 2. ožujka, nastupilo je 125 izlagača iz devet zemalja, a tijekom sajma održano je 30-tak stručnih predavanja, savjetovanja, predstavljene nove tehnike i proizvodi, te su održavana natjecanja frizera i kozmetičara. Prvoga dana sajma natjecali su se učenici strukovnih škola, a profesionalci posljednjega dana sajma.

(Hina) xtdel ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙