FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na 13. poslovno-turističkoj burzi rekordnih 200 sudionika

Autor: tmis
ZAGREB, 29. studenog 2011. (Hina) - Jedina hrvatska poslovno-turistička burza, 13. po redu burza Put/Way, koja se u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik održava danas i sutra, okupila je najviše sudionika do sada, njih gotovo 200 iz osam zemalja i Hrvatske, među kojima su predstavnici 121 turističke tvrtke, od kojih je oko 80 putničkih agencija.

Organizator burze je varaždinska tvrtka Vall042-ADM-Agencija za destinacijski marketing, dok su suorganizatori Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) te Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) kao domaćin.

Ističući da je Put/Way specifična jer se tijekom nje održavaju poslovni susreti i druženja predstavnika hotelsko-turističkog sektora, agencija i turističkih odredišta, direktor Burze Boris Šimenc naglašava da se svake godine održava u drugom hrvatskom odredištu s ciljem predstavljanja ukupne i lokalne hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim agencijama.

Sudionici na poslovnim radionicama i u direktnim razgovorima dogovaraju konkretne poslove za iduću godinu.

Među sudionicima iz stranih zemalja na burzi su oni iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Srbije, Mađarske, Slovačke te predstavnik agencije iz SAD-a koja ima programe za Hrvatsku.

U sklopu burze danas su dodijeljene i godišnje nagrade "Simply the Best za 2011" UHPA-e i magazina "Way to Croatia" (kojeg izdaje tvrtka-organizator Burze Vall042), a koje svake godine imaju drugu temu.

Ove godine to je bilo kreativnost i inovativnost u turizmu, što su među hotelima dobili zadarski Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji te šibensko Hotelsko naselje Solaris.

Među malim putničkim agencijama nagradu su dobili vukovarska agencija Danubiumtours (na kontinentu) te More Mandić iz Sv. Filipa i Jakova (na Jadranu), a za posebne programe agencija Huck Finn iz Zagreba.

Nagrade su dobili i tri muzeja - neandertalaca iz Krapine, prekinutih veza iz Zagreba te soli iz Nina.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙