FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 4. kolovoza 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

SPLIT - Nogometaši Hajduka nisu se uspjeli plasirati u 4. kolo Europske lige, u uzvratnom dvoboju 3. pretkola pred 35.000 gledatelja na Poljudu izgubili su od Stoke Cityja sa 0-1 (0-0), a kako je i prva utakmica prije tjedan dana završila pobjedom Stokea od 1-0 u daljnje natjecanje plasirala se engleska momčad s ukupnih 2-0. Jedini pogodak u uzvratu bio je autogol Ljube Miličevića u prvoj minuti sudačke nadoknade.

VARAŽDIN - Nogometaši Varaždina nisu se uspjeli plasirati u 4. pretkolo Europske lige, oni su u uzvratnom dvoboju na svom terenu izgubili do Dinama iz Bukurešta sa 1-2 (1-2). Kako je prva utakmica prije tjedan dana završila rezultatom 2-2 Dinamo je prošao dalje s ukupnih 4-3. Dinamo je u Varaždinu dva puta vodio golovima Danciulescua (7) i Munteanua (26), a pogodak za 1-1 postigao je Golubar (14).

KITZBUEHEL - Hrvatski tenisač Antonio Veić poražen je u drugom kolu teniskog ATP turnira u Kitzbuhelu 6-0, 3-6, 6-4 od Španjolca Marcela Granollersa. Kiša koja je jučer prekinula meč kod rezultata 6-0, 3-6, 4-2 nije pomogla našem tenisaču da se vrati u susret bolje raspoložen.

ZAKOPANE - Slovak Peter Sagan (Liquigas) pobjednik je pete etape biciklističke utrke "Kroz Poljsku", koja se bodjue za "Pro Team", vožene sa startom i ciljem u Zakopanima u dužini od 201.5 kilometra. Sagan je ciljem prošao u vremenu od 4:52:26 sati ispred Australaca Michalea Matthewsa (Rabobank) i Heinricha Hausslera (Garmin).

Ovom pobjedom Sagan je povećao prednost u ukupnom redoslijedu, sada ima 15 sekundi prednosti ispred drugog Talijana Marca Marcata (Vacansoleil) i 17 ispred trećeg Francuza Romaina Feillua (Vacansoleil).

Hrvatski vozač Robert Kišerlovski (Astana) u petoj je etapi zauzeo 31. mjesto s tri sekunde zaostatka za Saganom, te je i u ukupnom redoslijedu 31. sa 33 sekunde iza Slovaka.

WEYMOUTH - Na Predolimpijskoj jedriličarskoj regati u Weymouthu u četvrtak je svoj nastup započeo i prvi hrvatski predstavnik, Luka Mratović je nakon dva plova među daskašima 27. U petak startaju naši osvajači europskih medalja, europski prvak u Laseru Tonči Stipanović i europska viceprvakinja u Laser Radialu Tina Mihelić, te ženski dvojac Enia Ninčević i Romana Župan.

DUBAI - Argentinska nogometna legenda Diego Armando Maradona, koji je nakon neuspjeha na prošlogodinjem Svjetskom prvenstvu u JAR napustio poziciju argentinskog izbornika, postao je trenerom momčadi Al Wasl iz Dubaija s kojim je potpisao ugovor na dvije godine. Čelnici kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vjeruju kako će im Maradona pomoći u nastojanju da postanu uspješniji na travnjaku, ali i u nastojanju da u klub privuku nove sponzore i navijače.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙