FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 24. lipnja 2011. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati:

ZAGREB/SARAJEVO - Dragan Paravinja s kojim hrvatska policija želi obaviti obavijesni razgovor radi nestanka Antonije Bilić nije uhićen ali je lociran jučer poslijepodne na području Dervente i Prnjavora u Republici Srpskoj u Bosni i Hercegovini te za njim traje potraga, rekla je Hini Marina Mandić iz MUP-ove službe za odnose s javnošću. Paravinja je navodno vozio kamion zagrebačkih oznaka, plave kabine i sive cerade u koji se navodno ukrcala 17-godišnja Drnišanka kojoj se od 7. lipnja izgubio svaki trag. Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske (BiH) Stanislav Čađo izjavio je sinoć medijima da je policija uhitila njegovu suprugu. Prema medijskim izvješćima, Paravinja je pred policijskom potjerom pobjegao prema obroncima planine Motajice. Paravinja je u Srbiji osuđen zbog silovanja i pokušaja silovanja te je za njim raspisana međunarodna tjeralica.

HVAR - U hvarskoj luci sinoć se oko 20 sati dogodila eksplozija na gliseru, a zatim je buknuo požar, pri čemu je ozlijeđen 27-godišnji muškarac, doznaje se u splitskoj policiji. Ozlijeđeni vlasnik glisera zadobio je opekline i hitno je helikopterom prebačen u splitsku bolnicu. Gliser hvarskih oznaka, dužine 5,33 metara, je nakon nesreće namjerno potopljen kako ne bi izazvao požar na ostalim plovilima na sidrištu. Onečišćenja u luci nema. Djelatnici hvarske lučke ispostave i policija obavit će istragu kojom bi trebali utvrditi uzrok nesreće.

ZAGREB - Zagrebačka policija dovršila je višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 12 hrvatskih državljana u dobi od 21 do 39 godina, tijekom kojeg je zaplijenjeno 600 grama droge amfetamin, 36 grama kokaina i 470 grama marihuane, a čija se ukupna vrijednost procjenjuje na 70. 000 kuna, izvijestila je jučer zagrebačka Policijska uprava (PUZ). Policija je utvrdila da je 34-godišnji osumnjičenik s područja zagrebačke Dubrave nabavljao veće količine droge, koje je osobno ili preko devet osumnjičenika distribuirao na ilegalno tržište. Neslužbeno se doznaje da je u tom "obiteljskom biznisu" bio zajedno sa 29-godišnjom suprugom, koja je također jedna od osumnjičenih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙