FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

Autor: jnah
ZAGREB, 24. travnja 2011. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 21 sat:

RIJEKA

Za sada nepoznati počinitelji su jutros oko tri sata u Kostreni ekplozijom raznijeli i opljačkali bankomate Erste banke i Privredne banke Zagreb postavljene kod ulaza u trgovački centar Plodine, doznaje se iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske. Očevid na mjestu događaja još traje, a za počiniteljima se traga, kažu u policiji. Mediji prenose nepotvrđenu informaciju da je za eksploziju pomoću koje je počinjena ta teška krađa, korišten plin.

RIJEKA

Mrtav muškarac pronađen je danas oko 15 sati u riječkoj četvrti Kozala, u blizini osnovne škole "Belveder", izvijestili su iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske. U policiji kažu da je smrt muškarca uzrokovana eksplozivnom napravom, da očevid još traje te da će tijelo biti prevezeno na riječki Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije. Po neslužbenim saznanjima, mlađi muškarac usmrtio se aktiviranjem ručne bombe.

ZAGREB

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u sjeverozapadnom dijelu zemlje, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Na većini cesta promet je srednje gust i teče bez posebnih ograničenja, osim na onim dionicama na kojima su u tijeku radovi pa važi posebna regulacija prometa. Za sav promet zatvorena je državna cesta D 217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Buzin do čvora Lučko vozi se otežano jednom stranom kolnika uz ograničenje brzine od 40 km/h. Zbog pojačanog prometa moguće su poteškoće. Promet osobnih vozila povremeno je pojačan na graničnim prijelazima Bregana, Rupa i Stara Gradiška na izlazu.

(Hina) xjn yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙