FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 16. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog bure Jadranskom magistralom (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu). Jak vjetar otežava promet na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, te na A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Hreljin, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila. Pojačan je promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru juga i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, zbog radova, vozi se jednim trakom. Na autocesti A1 od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb preko vijadukta Zalesina u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Za sav promet zatvorena je državna cesta između Grabovca i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo. Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj i Bregana na ulazu, na Plovaniji, Bajakovu i Županji na izlazu te na Kaštelu u oba smjera. Promet teretnih vozila pojačan je na GP Macelj. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Na Jadranu djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, ponegdje uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova. U unutrašnjosti oblačnije, mjestimice s malo kiše. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura. Najviša dnevna temperatura većinom od 11 do 15, u Gorskom kotaru i Lici malo niža, na Jadranu između 15 i 20 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙