FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 10. travnja 2011. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati:

ZAGREB - Policija je pronašla 26-godišnjeg vozača kojeg sumnjiči da je prouzročio prometnu nesreću u kojoj je poginuo 15-godišnji dječak iz Donjeg Vukojevca u lekeničkoj općini, izvijestila je jutros sisačko-moslavačka Policijska uprava. Tijelo15-godišnjeg dječaka pronađeno je u petak kasno navečer u kanalu uz cestu u Donjem Vukojevcu. Vozač je bio u teškom psihičkom stanju te pod utjecajem alkohola i tableta, pa je prevezan je u sisačku bolnicu, a nakon otpuštanju iz bolnice bit će uhićen te će nad njim biti provedena kriminalistička istraživanja, dodaje se u priopćenju.

RIJEKA - Truplo muškarca starog oko 60 godina pronađeno je danas u 10 sati u moru kod Vrbnika na otoku Krku, doznaje se iz Policijske uprave primorsko-goranske. Očevid još traje.

OSIJEK - U osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu večeras će biti praizvedena opera "Kraljevi i konjušari" skladateljice Sanje Drakulić, po libretu Mire Gavrana i u režiji Roberta Raponje, čime će se to kazalište uključiti u program ovogodišnjega Muzičkog biennala Zagreb. Radnja predstave je smještena u 10. stoljeće i govori o vremenu prvih hrvatskih kraljeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙