FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 23. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokuba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prosvjeda promet je prekinut na državnim cestama: Virovitica-Terezino Polje u mjestu Lukač (D 5), Vinkovci-Osijek u Jarmini (D 518), Đakovo-Velika Kopanica u Vrpolju (D 7, obilazak je preko Strizivojne) i na Podravskoj magistrali u Suhopolju i Cabuni (D 2). Na D 46 Ilača-Tovarnik osobna vozila se propuštaju naizmjence, a teretna voze obilazno preko Vukovara. Zbog radova u tunelima Pod Vugleš i Javorova Kosa, na A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Rijeke, zatvoren je vozni trak. Zbog radova promet u tunelu Plasina ide dvosmjerno tunelskom cijevi u smjeru Zagreba, uz ograničenje brzine na 80 km/h. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Sunčano, mjestimice uz malu i umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni, a na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 12 i 17, na Jadranu od 15 do 19 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙