FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: rsal
ZAGREB, 22. ožujka 2011. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

ZAGREB

U posljednjem susretu 1. kola Lige za prvaka prvenstva Hrvatske za košarkaše Zagreb CO je kao domaćin u KC "Dražen Petrović" svladao Zadar sa 83-75 (17-13, 17-19, 18-30, 31-13).Mario Kasun ubacio je 14 koševa za Zagreb, dok je Brandon Brown sa 26 pogodaka bio prvi strijelac Zadra.

REZULTATI 1. KOLA:
 Zagreb CO - Zadar  83-75
Igrano u subotu:
 Borik - Cibona     86-63 
 Cedevita - Alkar   82-61 
 Split - Zabok      82-68 

PARIZ

Ako opet budem izabran za predsjednika, bit će mi to zadnji mandat jer ću se povući 2015., kazao je u Parizu predsjednik Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) Joseph Blatter, kojeg 1. lipnja očekuju izbori za novi mandat na čelu krovne udruge međunarodnog nogometa. "Do 2015. će moja misija biti završena, a dotad nas čeka veliki posao. Siguran sam u svoju pobjedu na izborima, a nakon četiri godine ću se povući", kazao je Blatter na kongresu UEFE u Parizu, na kojemu će danas biti potvrđen novi mandat Michela Platinia. Švicarac Blatter (75) je na čelu FIFA-e od 1998., a protukandidat će mu na izborima za četvrti uzastopni mandat biti Katranin Mohamed Bin Hammam.

NEW YORK

Boston Celticsi slavili su u Madison Square Gardenu protiv New Yorka (96:86), dok su San Antonio Spursi kod kuće porazili Golden State, ali im se na toj utakmici ozlijedio Tim Duncan. Boston je u dvoboju najpoznatijih klubova Istoka imao više raspoloženih zvijezda od New Yorka, a igrač utakmice bio je Kevin Garnett s 24 koša i 11 skokova, uz važnu ispomoć Paula Piercea (21).Celticsi su postigli zadnjih deset koševa na utakmici, a pobjedom su 13 utakmica prije kraja regularne sezone već izjednačili prošlosezonski učinak u broju pobjeda. Knicksi su pali u završnici jer su im najbolji strijelci Carmelo Anthony (22) i Amare Stoudemire (16) promašivali u zadnjim minutama, a kakav je trenutni skor na ljestvici Boston i New York bi se mogli sastati i u prvom kolu doigravanja.Chicago je velikih 40 razlike porazio kod kuće Sacramento (132:92), pa su Bullsi nakon 13 godina opet napravili 50 pobjeda u sezoni. Zadnji puta kada su Bullsi otišli na 50 pobjeda, u Chicagu je igrao Michael Jordan. Chicagu se vratio i ozlijeđeni Carlos Boozer, te će momčad zasigurno voditi veliku bitku za naslov prvaka Istoka s Bostonom. Vodeća momčad lige San Antonio popravio je svoj skor na 57:13 pobjedom nad Golden Stateom (111:96), ali je sreću pomutila ozljeda gležnja Tima Duncana, koji će sigurno propustiti kraj regularne sezone. Sinoć su kod Spursa najbolji bili Manu Ginobili (28) i Tony Parker (17, 15 asistencija). Desetak utakmica prije kraja sezone na Istoku je čak sedam momčadi praktički već u doigravanju, dok će se "osmi putnik" tražiti između Indiane, koja trenutno ima 31 pobjedu, te Charlotte i Milwaukeea, koji su na 28. Na Zapadu je izvjesno da će Spursi osvojiti prvo mjesto, a sve ostalo je neizvjesno jer su bez šansi za playoff samo Minnesota, Sacramento i Clippersi.

OSLO

Norveška nogometna reprezentacija ostala je bez prvoga napadača Johna Carewa za kvalifikacijski ogled EURA 2012 s Dancima u subotu u Oslu. Carew je zbog bolova u donjem dijelu leđa već duže vrijeme na listi ozlijeđenih igrača Stoke Citya, kluba u kojem igra kao posuđeni igrač Aston Ville, a novinarima je kazao kako je iznimno tazočaran što će propustiti skandinavski okršaj. "Vrlo sam razočaran jer će to biti ključna utakmica za Norvešku. Oporavak je tekao dobro i bio sam motiviran da se vratim za utakmicu s Danskom, no bolovi su još prisutni", kazao je 31-godišnji tamnoputi napadač, koji je u 86 utakmica za Norvešku dao 23 gola. Norveška vodi u skupini H s maksimalnih devet bodova, a Danci su treći sa šest bodova iz tri susreta.

MOSKVA

Hrvatski nogometaš Filip Ozobić igrao je do 76. minute za Spartak iz Moskve koji je u 2. kolu ruskog prvenstva kao domaćin svladao Volgu iz Nižnjeg Novgoroda sa 1-0 (0-0).Oba kluba nakon dva kola imaju po tri osvojena boda.

Na vrhu su Rubin iz Kazana i Zenit iz Sankt Peterburga sa po šest bodova.

NEW YORK

Rezultati NBA lige:

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic 86:97

New Jersey Nets - Indiana Pacers 98:102

New York Knicks - Boston Celtics 86:96

Chicago Bulls - Sacramento Kings 132:92

Memphis Grizzlies - Utah Jazz 103:85

San Antonio Spurs - Golden State Warriors 111:96

Denver Nuggets - Toronto Raptors 123:90

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙