FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: rsal
ZAGREB, 14. ožujka 2011. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 21 sat:

ZAGREB

Mladi hrvatski skijaš-trkač Edi Dadić osvojio je naslov europskog prvaka na 10 kilometara klasično, te srebrno odličje na 10 kilometara slobodnim stilom na Europskom prvenstvu do 18 godina u austrijskom Ramsau. Dadić je u utrci 10 kilometara klasičnim načinom pobijedio s 5.6 sekundi prednosti u odnosu na srebrnog Švicarca Bielera, dok mu je u utrci slobodnim načinom zlato izmaklo za svega 1.9 sekundi. Dadić (17) je član TSK Ravnogorac, a prije dva tjedna je nastupio i na seniorskom SP-u nordijaca u Oslu gdje je na 15 km klasično bio 62.U ženskoj konkurenciji na 5 km slobodnim načinom Rea Raušel bila je 10., a Sanja Juričić 13., dok su na dionici od 7.5km klasičnim načinom osvojile osmo i 13. mjesto.

LONDON

Međunarodni teniski savez (ITF) odredio je da će od sljedeće sezone uređaj "Hawk-Eye" biti obvezan za sve susrete Davis Cupa od četvrtfinala, te za polufinalne dvoboje Fed Cupa tenisačica. Tehnologiju za provjeru sudačkih odluka imaju svi veći turniri, a Hawk Eye je već bio u potrebi 2006. na finalnom dvoboju Rusija-Argentina, te lani na oba polufinala. "Obvezno uvođenje Hawk-Eyea pomoći će atraktivnosti mečeva, a bit će popularan pogotovu među gledateljima i gostujućim ekipama", kazao je predsjednik ITF-a Ricci Bitti, koji je dodao kako će se u pravilu primjenivati samo za mečeve na tvrdim podlogama i travi, ne i na zemlji.

RIM

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović kažnjen je s tri utakmice neigranja zbog isključenja u srazu s Barijem, te će Šveđanin propustiti veliki derbi 3. travnja s Interom.Ibrahimović je crveni karton zaradio udarivši u stomak protivničkog igrača. Osim utakmice s Interom, Ibro neće nastupiti i u dvobojima s Palermom i Fiorentinom.

LONDON

Nijemac Martin Kaymer zadržao je vodstvo na najnovijoj ljestvici najboljih golfera svijeta, dok je Amerikanac Tiger Woods i dalje na petom mjestu.Kaymer vodi s prosjekom bodova 8.20 ispred trojice Britanaca Leea Westwooda (7.85), Lukea Donalda (6.73) i Graema McDowella (6.37), dok je Woods peti s prosjekom 6.14.

MOSKVA

Nogometaši moskovskog Spartaka doživjeli su težak poraz na gostovanju kod Rostova (4:0) u 1. kolu Ruske lige. Jedan od najboljih ruskih klubova mogao je doživjeti i težu katastrofu jer su domaćini promašili i jedanaesterac, dok je treći pogodak za Rostov postigao bivši igrač Hajduka Dragan Blatnjak. Mladi hrvatski nogometašu sastavu Moskovljana Filip Ozobić nije bio niti na klupi. U drugom današnjem dvoboju novi prvoligaš Volga Nižni Novgorod kod kuće je slavila protiv Toma iz Tomska s 2:0.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙