FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: zmat
ZAGREB, 8. ožujka 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12.30 sati.

INDIAN WELLS - Hrvatske tenisačice Petra Msrtić i Mirjana Lučić uspješno su krenule u kvalifikacije za nastup na velikom WTA turniru u Indian Wellsu. Martić je u 1. kolu kvalifikacija svladala Kanađanku Alexandru Wozniak sa 3-6, 6-0, 6-1, dok je Lučić bila bolja od Amerikanke Marije Sanchez sa 7-5, 6-3. U 2. i posljednjem kolu kvalifikacija će Martić igrati protiv Čehinje Lucije Hradecke, dok će Lučić prolazak u glavni turnir tražiti protiv Japanke Misaki Doi.

LONDON - U posljednjem dvoboju 29. kola engleske Premier lige nogometaši Chelsea su slavili na gostovanju kod Blackpoola sa 3:1. Pobjedu su Chelseaju donijeli John Terry (20) i Frank Lampard (62-pen, 66), dok je strijelac za domaćine bio Puncheon (86).

Chelsea je ostao četvrti na ljestvici s dva boda manje od Manchester Citya, dok je Blackpool 15.

TABLICA: Manchester United 60, Arsenal 57, Manchester City 53, Chelsea 51, Tottenham Hotspur 48...

MADRID - U zadnjem susretu 27. kola španjolske Primere Deportivo je u La Coruni pobijedio Real Sociedad s 2:1. Pogotke su za Deportivo dali Rikki (42) i Andrian (57), dok je strijelac za goste bio Aggiretxe (65). Klub iz Galicije je napredovao s 16. na 13. poziciju, dok su Baski ostali deveti.

TABLICA: Barcelona 74, Real Madrid 67, Valencia 54, Villarreal 50, Athletic 41...

CHARLOTTE - Iako je do završetka osnovnog dijela NBA sezone ostalo više od pet tjedana, Boston Celticsi su već osigurali nastup u doigravanju, a za taj doseg nisu morali niti zaigrati u ponedjeljak, već im je i teoretski ulazak u posezonu donio domaći 87-92 poraz Charlotte Bobcatsa od Los Angeles Clippersa. Boston ima 46 pobjeda, dok Charlotte, koja zauzima deveto mjesto na Istoku, nakon ovog poraza ne može ostvariti više od 45 pobjeda u sezoni.

NEW YORK - Rezultati utakmica NBA lige:

Charlotte - LA Clippers 87-92

Orlando - Portland 85-89

New York - Utah 131-109

Chicago - New Orleans 85-77

Memphis - Oklahoma City 107-101

Minnesota - Dallas 105-108

Sacramento - Houston 101-123

NEW YORK - Rezultati susreta NHL lige:

Tampa Bay - Washington 1-2 (kazneni udarci)

St Louis - Columbus 5-4 (kazneni udarci)

Los Angeles - Dallas 3-4 (produžetak)

MUENCHEN - Dan nakon što je najtrofejniji njemački nogometni klub Bayern iz Muenchena objavio kako po završetku ove sezone neće nastaviti suradnju s nizozemskim trenerom Louisom van Gaalom (59), njemački mediji započeli su špekulirati o tome tko bi sljedeće sezone mogao voditi Bavarce, a kao jedan od kandidata slovi čak i aktuačni izbornik njemačke reprezentacije Joachim Loew koji ima ugovor s Njemačkim nogometnim savezom (DFB) do ljeta 2012. godine, odnosno EURA koji će se održati u Poljskoj i Ukrajini.

Nakon što je prošle sezone, u svojoj prvoj godini na klupi Bayerna, Van Gaal odveo momčad do dvostruke krune u njemačkoj, te finala Lige prvaka, ove sezone rezultati su dramatično slabiji. Devet kola prije kraja prvenstva Bayern je peti na ljestvici sa 19 bodova manje od vodeće Borussije iz Dortmunda, a u Kupu je prošloga tjedna izgubio polufinale na svom terenu od Schalkea, te mu je jedina prilika za osvajanje trofeja ostala Liga prvaka.

Ukoliko prihvati ponudu Bayerna, Loew bi morao napustiti klupu njemačke reprezentacije.

Osim Loewa, kao novo moguće rješenje za klupu Bayerna navode se iskusni Jupp Heynckes, kojemu na kraju ove sezone ističe ugovor s Bayerom iz Leverkusena, a koji je već u dva navrata vodio sastav iz Muenchena (posljednji put u proljeće 2009), zatim aktualni sportski direktor u DFB-u Matthias Sammer, te Nizozemac Guus Hiddink, aktualni turski izbornik.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙