FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sezonski vlak "Jadran express" vozit će na liniji Beograd-Split-Beograd

Autor: ssai
BEOGRAD, 25. veljače 2011. (Hina) - Sezonski vlak "Jadran express", koji će od 10. lipnja do 27. kolovoza voziti na relaciji Beograd-Split-Beograd, najavljen je u petak na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Vlak će polaziti iz Beograda petkom u 15,20 sati te, preko Rume, Zagreba i Knina, u Split stizati u subotu oko 8.30 sati. Na povratku iz Splita vlak će kretati subotom u 17 sati te u Beograd stizati u nedjelju oko 9 sati.

Predsjednik Uprave Hrvatskih željeznica Zlatko Rogožar izjavio je kako je ta linija predviđena kako bi potakla dolazak turista iz Srbije na Jadran u razdoblju predsezone, sezone i posezone, te isto tako i obrnuto, prema pravcima u Srbiji, ka Beogradu i drugim odredištima koja su turistički privlačna građanima Hrvatske.

Rogožar je istaknuo kako se radi o novoj ponudi, koja će se i dalje proširivati, ne samo na Srbiju nego i susjedne zemlje, te će se na taj način nastojati što više afirmirati željeznički putnički prijevoz.

Cijena vožnje "Jadran expressom" u jednom smjeru iznosit će 37,5 eura za sjedenje, a 45 eura po ležaju u vagonu za spavanje, pri čemu će se djeca do šest godina imati pravo na besplatnu vožnju, dok će mlađi od 14 godina plaćati pola cijene.

(Hina) xdas ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙