FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 20. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Senja zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina). Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A 1, između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok (brzina je ograničena na 40 km/h), te A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić. U Lici mjestimice ima i magle, smanjena je vidljivost na dionici autoceste A 1, od tunela Mala Kapela do čvora Otočac. Mogući su odroni duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju.

ZAGREB - Ujutro i prijepodne djelomice, a u Dalmaciji pretežno sunčano, u unutrašnjosti ponegdje s maglom. Zatim se očekuje postupno jače naoblačenje, do kraja dana i u noći mjestimice s oborinama, a malo snijega može biti i u nizinama. Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro slaba i umjerena bura, tijekom dana će prolazno okrenuti na istočnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙