FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 9. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost i usporava vožnju na širem zadarskom području i u Slavoniji. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Usporeno se vozi dionicama Jadranske magistrale (D 8): zbog razminiranja, svakodnevno od 8 do 16 sati, zatvara se dionica D 8 Zeleni Hrast-Posedarje, vozila se propuštaju po 15 min. svakog punog sata ili se vozi obilazno autocestom A 1; do 20. veljače zbog razminiranja na području oko GP Zaton Doli svakodnevno od 8 do 13 sati promet se povremeno prekida, a vozila propuštaju svaki puni sat po 15 minuta. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano i malo hladnije nego predhodnih dana. Ujutro je u unutrašnjosti samo ponegdje moguća kratkotrajna magla ili sumaglica. Vjetar slab, na sjevernom Jadranu mjestimice umjerena bura, a prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 12, na Jadranu od 13 do 18°C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙