FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 10. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na većini cesta promet se odvija bez poteškoća i zastoja osim na dionicama gdje traju radovi. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Zbog razminiranje svakodnevno je prekinut promet na dionicama Jadranske magistrale (D 8): do 28. veljače od 8 do 16 sati, na dionici D 8 Zeleni Hrast-Posedarje, a vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata ili se vozi obilazno autocestom A 1. Do 20. veljače od 8 do 13 sati na području GP Zaton Doli. Vozila propuštaju svaki puni sat po 15 minuta. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Teretni je promet pojačan na GP Macelj. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u sjevernim krajevima uz promjenjivu naoblaku. Ujutro je ponegdje moguća magla. Vjetar slab, na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura. Najviša temperatura između 7 i 12, a na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙