FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 15. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Istri, Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj. Posebice na dionicama autocesta: A 1, između Bosiljeva i tunela Mala Kapela, Otočca i Gospića, te na A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Bosiljeva. U većem dijelu unutrašnjosti i Hrvatskom primorju kolnici su vlažni i skliski, stoga se upozorava vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U većem dijelu Hrvatske prevladavat će oblačno ili maglovito i tmurno. Mjestimice se očekuje rosulja ili slaba kiša, a u unutrašnjosti je ponegdje moguć i slab snijeg, osobito u gorju. Sunčanih razdoblja bit će uglavnom u Dalmaciji te ponegdje u Lici i Slavoniji. Vjetar slab, u sjevernim i istočnim krajevima do umjeren istočni, a na Jadranu će potkraj dana zapuhati umjereno jugo. Najviša temperatura između 1 i 4, u Lici i Slavoniji od 4 do 8, a na Jadranu uglavnom između 10 i 15 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙