FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 18. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, a magla smanjuju vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Zbog razminiranja, svakodevno od 8 do 16 sati (do 28. veljače) prekida se promet na dionici Jadranske magistrale (D 8) Zeleni Hrast-Posedarje, u Zadarskoj županiji. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno oblačno, prijepodne mjestimice maglovito, a u kopnenim krajevima ponegdje je moguća rosulja. Kiša se prijepodne i sredinom dana očekuje u srednjoj i južnoj Dalmaciji, a potkraj dana u Gorskom kotaru i Lici ponegdje kiša i snijeg. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana djelomice sunčano. Vjetar slab, u sjeverozapadnim krajevima poslijepodne umjeren sjeverac. Na Jadranu umjerena i jaka, na udare mjestimice olujna bura, a na otvorenom moru južnog dijela Jadrana ujutro jugo i istočnjak. Najviša temperatura između 4 i 9, na Jadranu od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙