FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren prvi XYZ Premium Fashion Store

Autor: tper
ZAGREB, 10. veljače 2011. (Hina) - Tvrtka Sportina Group otvorila je danas u Arena Centru Zagreb prvi XYZ Premium Fashion Store u Hrvatskoj, koji nudi svjetske modnih brandove dostupnog luksuza na jednom mjestu, a za tjedan dana otvara se i u City Centru one Split.

Ukupna vrijednost ovih investicija iznosi više od sedam milijuna eura, navode iz Sportina Groupe, a dolaskom XYZ-a na hrvatsko tržište otvorilo se 100 novih radnih mjesta, od čega 60 u Zagrebu i 40 u Splitu.

XYZ Premium Fashion Store u Arena Centru Zagreb otvoren je na više od 2.100 četvorna metra, a u City Centru one Split imat će 1.300 četvornih metara prodajnog prostora.

Povezivanje svjetski poznatih brandova u XYZ koncept, stvara jedno potpuno novo okruženje na hrvatskom modnom tržištu, kazala je direktorica Sportine za Hrvatsku Nina Korać.

U ponudi XYZ Premium Fashion Store-a su najpoznatija imena svjetske mode kao što su Armani Collezioni, Armani Jeans, DSquared2, D&G, Red Valentino, Z Zegna, Zegna Sport, Jil Sander Navy, Ralph Lauren, Pinko, Cerutti 1881, G-Star, Juicy Couture, Tommy Hilfiger, Ice Iceberg i mnogi drugi, a po prvi put na hrvatskom tržištu pojavljuje se linija Burberry London.

Sportina Group zastupa više od 70 svjetski poznatih brandova svih cjenovnih kategorija. Tvrtka trenutno ima više od 1.750 zaposlenih i 243 trgovine u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Bugarskoj i Kosovu.

U Hrvatskoj zapošljava više od 650 ljudi i upravlja sa 94 maloprodajna mjesta.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙