FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS: s HDZ-om samo o njihovom odlasku s vlasti

Autor: ista
ZAGREB, 28. siječnja 2011. (Hina) - Reagirajući na poziv premijerke i predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor o "sjedanju za stol" ključnih aktera hrvatske politike, HNS u današnjem priopćenju ističe kako sa strankom koja je državu dovela pred gospodarski, politički i moralni slom, nema razgovora, osim o jednome – njihovom odlasku s političke scene.

"HNS će s HDZ-om za stol sjesti samo oko jedne ključne stvari koju treba napraviti za Hrvatsku, a to je raspisivanje izbora. HDZ je na prethodnim izborima od građana dobio mandat da sastavi vladu i vodi državu. S obzirom da HDZ za to nije sposoban, sada traži alibije kroz prozivanje i pozivanje stranaka u oporbi na tobožnje zajedništvo", stoji u HNS-ovom priopćenju kojeg je potpisao Igor Kolman, voditelj odnosa s medijima HNS-a.

HNS reagira na jučerašnju izjavu predsjednice Vlade i HDZ-a Jadranke Kosor kako dolazi vrijeme da svi oni koji nešto znače u političkom i gospodarskom životu zemlje sjednu zajedno za stol i dogovore se o nekoliko ključnih stvari za budućnost Hrvatske.

"Sa strankom koja je državu dovela pred gospodarski, politički i moralni slom, koja je ishodište kriminala i korupcije u hrvatskoj politici nema razgovora, osim o jednome – njihovom odlasku s političke scene", navodi HNS.

(Hina) xpp/xrkor ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙