FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-HT-ov MAXtv od danas dostupan u cijeloj Hrvatskoj putem satelita

Autor: tmis
ZAGREB, 3. prosinca 2010. (Hina) - Usluga interaktivne digitalne televizije MAXtv, koju od jeseni 2006. pruža T-Hrvatski Telekom (T-HT), od danas je dostupna u cijeloj Hrvatskoj putem satelita, izvijestili su iz T-HT-a.

To je ujedno druga objava ovog tjedna o ponudi televizijskih programa u Hrvatskoj putem satelita, nakon što je istu vrstu usluge početkom ovog tjedna objavila i tvrtka B.net.

Kako s B.net-ovom ponudom putem satelita, tako sada i s T-HT-ovim MAXtv-om brojni svjetski i domaći televizijski programi postaju dostupni tamo gdje to prije nije bilo moguće, primjerice u manjim, ruralnim sredinama, na otocima i sličnim područjima.

Iz T-HT-a ističu i da je izbor programa koje će MAXtv emitirati putem satelita sličan onima koje mogu pratiti postojeći korisnici te usluge kao i da će moći odabrati između različitih programskih paketa.

Napominju i da su tu uslugu putem satelita ponudili nakon uspješno završenog testiranja, kao i da je satelitski kapacitet osiguran od Eutelsat-a na satelitu Sesat 1 (16° istočno).

Usluga MAXtv-a danas broji više od 270 tisuća korisnika.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙