FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HUP osnovao Centar za pomoć investitorima

Autor: tper
ZAGREB, 8. studenog 2010. (Hina) - Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) pokrenula je posebnu, novu uslugu svojim članovima, ali i poduzetnicima investitorima koji nisu u Udruzi, osnovavši poseban Centar za pomoć investitorima (Help desk).

U HUP-u napominju kako ih je stanje u gospodarstvu, ali i sve veće prepreke s kojima se susreću domaći i inozemni investitori potaknulo na je otvaranje posebne telefonske linije ('vruća linija') za pozive o svim poteškoćama s kojima se susreću hrvatski gospodarstvenici prilikom realizacije svojih poslovnih i investicijskih projekata.

Kako bi se prepreke koje stoje na putu investitorima i investicijama u svakodnevnom poslovanju uklonile, HUP je pokrenuo akciju prikupljanja informacija o investicijama koje su u bilo kojoj fazi 'zapele' zbog neučinkovitosti središnje, regionalne ili lokalne vlasti u obliku help deska za investitore.

Na telefonski broj 01 48 97 565 ili na e-mail adresu investicije@hup.hr mogu se obratiti svi poduzetnici, neovisno jesu li članovi Hrvatske udruge poslodavaca, koji imaju problem sa realizacijom svojih investicijskih projekata.

S ciljem stvaranja pozitivnog poslovnog ozračja, svi slučajevi koji su 'zapeli' na nekoj od stepenica neučinkovite državne administracije bit će adresirani na ustanove državne vlasti i osobe kompetentne za rješavanje ovih slučajeva, ističu iz HUP-a.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙