FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 21. listopada 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog sanacije Šibenskog mosta na Jadranskoj magistrali (D 8). Prometuje se naizmjence, jednim trakom, a planirani rok završetka radova je 25. prosinca. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zbog sanacije nadvožnjaka, zatvoren je izlaz Lužani za vozila koja prometuju u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajektna linija na relaciji Ubli-Vela Luka-Split, od 4,30 sati zbog tehničkih problema je u prekidu.

ZAGREB - Na Jadranu sunčano. U kopnenim predjelima ujutro većinom magla i niski oblaci, koji se ponegdje mogu zadržati i cijelo prijepodne, a zatim djelomice sunčano. Vjetar uglavnom slab, duž obale umjerena bura, na otvorenome moru sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 7 do 12, na Jadranu od 16 do 21 Celzijev stupanj.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙