FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 12. listopada 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Slavoniji, te sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, posebice na dionicama autocesta: A 1, između čvora Bosiljevo i tunela Sveti Rok, A 3 Bregana-Lipovac, od Ivanje Reke do Lipovca, te duž cijele A 4 Zagreb-Goričan. Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Na autocesti A 1, zbog redovnog održavanja, kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a zabrana je prolaska za izvanredne prijevoze čija širina prelazi 3,40 m. Za sav promet zbog radova zatvoreni su: D 36 Popovača-Sisak kroz šumu Brezovica, obilazak je Ivanić Grad-Martinska Ves ili Kutina-Novska-Jasenovac, te čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak; D 22 Novi Marof-Sudovec, a obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. Na Istarskom su ipsilonu zatvoreni: čvor Umag, čvor Buje i zapadni dio čvora Žminj (izlaz u smjeru Rijeka-Žminj i ulaz u smjeru Žminj-Kanfanar). Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Zbog štrajka vozača teretnih vozila u BiH, teretna vozila nemogu prometovati preko graničnih prijelaza: Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Stara Gradiška. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. U kopnenom području ujutro mjestimice magla ili niski oblaci. U Dalmaciji, a poslijepodne i Lici postupno jače naoblačenje, a potkraj dana na jugu Dalmacije i ponegdje kiša. Vjetar većinom slab, u Slavoniji do umjeren istočni, a na sjevernom dijelu Jadrana mjestimice umjerena, podno Velebita i jaka bura. Najviša temperatura između 12 i 17, na Jadranu od 17 do 22 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙