FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 27. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju, Lici, Dalmaciji, dijelu središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobića. Iz HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, a na dionicama gdje su u tijeku radovi da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Napominju kako je u uvjetima smanjene vidljivosti obavezna vožnja uz upaljena dnevna ili kratka svjetla i tijekom dana za sva motorna vozila. Na autocesti A1 do 28. svibnja do 18,00 sati zbog radova će se kroz tunel Malu Kapelu voziti dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi uz ograničenje brzine od 80 km/h. Dvosmjerno zbog radova vozi na autocesti A1 kod čvora Otočac, između odmorišta Jasenice i Marune, te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ. Izlazak osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Kaštel, a ulazak teretnih na Županji i Maclju. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Ujutro i dio prijepodneva umjereno do znatno oblačno, a zatim sa zapada postupno smanjenje naoblake. Mjestimice malo kiše, uglavnom u središnjim i istočnim krajevima, a duž obale i u Zagori poneki kratkotrajan pljusak. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, na Jadranu i jugo. Najviša temperatura većinom od 16 do 21 stupneva Celzijusa, u gorju malo niža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙