FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

ZAGREB, 13. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće 300 metara prije skretanja za Lupoglav vozi se otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila, u koloni. Također zbog prometne nesreće pred naplatnim postajama Ivanja Reka, promet u smjeru istoka ide otežano. Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocike, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Na autocesti A1 između vijadukta Božići i južnog dijela tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

ZAGREB - Djelomice i pretežno sunčano. Uz više oblaka malo kiše još u početku na dijelu sjevernog Jadrana, a poslijepodne je poneki pljusak moguć tek rijetko u unutrašnjosti. Vjetar povremeno umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na istoku moguće i jak, a u gorju sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka bura s mjestimičnim olujnim udarima, oslabjet će i u drugome dijelu dana okrenuti na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 15 do 20, na Jadranu između 20 i 25 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙