FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 17. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocestama A1 između čvorova Bosiljevo i Otočac te na A4 između Varaždina i Goričana, priopćio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Zbog radova se vozi dvosmjerno na autocesti A1 kod čvora Otočac, između odmorišta Jasenice i Marune, kroz tunel Sveti Rok, te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulazak, a na Bajakovu izlazak terenih vozila. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo uz mjestimičnu kišu, a osobito poslijepodne i pljuskove s grmljavinom. Ponegdje je moguće i jače grmljavinsko nevrijeme. Vjetar u unutrašnjosti slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 26 °C, u gorskim predjelima malo niža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙