FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 6. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Slavoniji i Gorskom kotaru i na dionicama autocesta A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Slavonskog Broda, te na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Bosiljevo. Vozi se dvosmjerno na autocesti A1 kod čvora Otočac (od 143. + 510 km do 138. km) i između odmorišta Jasenice i Marune (od 234. do 237. km) te na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ (od 54. +300 do 51. +360 km). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno povremeno s kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Najviše sunčanih razdoblja očekuje se u Slavoniji, ali i tamo će mjestmice će biti pljuskova i grmljavine, osobito prema kraju dana. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, a na Jadranu većinom umjereno jugo, na sjevernom dijelu bura. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23, u Slavoniji i Dalmaciji od 23 do 27 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙