FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 27. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskome kotaru, Istri i Hrvatskome primorju. Promet je pojačan na autocestama A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Na dijelovima gdje je postavljena privremena prometna signalizacija mogući su zastoji, a vozače se upozorava da poštuju signalizaciju i ograničenje brzine. Vozi se dvosmjerno na autocesti A1 od 143. + 510 km do 138. km i od 234. do 237. km te na autocesti A3 Bregana - Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ (od 54. +300 do 51. +360 km). Pojačan je promet putničkih vozila na graničnim prijelazima, na ulasku na Bregana, gdje se čeka oko sat vremena, te na Macelju i Kaštelu, a na izlasku na Županju i Bajakovu. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Valbiska- Lopar.

ZAGREB - Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom i manje toplo nego jučer. Povremena kiša bit će najčešća na sjevernome Jadranu i u Gorskome kotaru i to osobito poslijepodne i navečer kada su i drugdje mogući sporadični pljuskovi i grmljavine. Puhat će slab i umjeren jugozapadnjak, u zapadnim i gorskim područjima uz vrlo jake udare. Na moru umjereno i jako jugo, na otvorenome na mahove moguće olujno. Najviša temperatura zraka većinom od 18 do 23, u istočnoj Slavoniji do 27 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙