FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 5. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure Jadranskom magistralom (D8) između Bakra i Senja zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu). Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na dionicama gdje traju radovi mogući su zastoji, pa se vozače moli za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa u zoni radova te ograničenja brzine. Na graničnim prijelazima pojačan je putnički promet, na izlasku iz zemlje na Kaštelu, Pasjaku, Macelju i Bregani, a na ulasku na Županji i Slavonskom Brodu. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Promjenjivo i nestabilno povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najviše kiše očekuje se u Gorskome kotaru, Lici i sjeverozapadnom području, a najviše sunčana vremena u Slavoniji i južnoj Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena, podno Velebita mjestimice i jaka bura, a na ostatku Jadrana većinom slabo jugo. Najviša temperatura između 20 i 26, u Gorskome kotaru i Lici od 16 do 20 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙