FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i Slavoniji, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). HAK upozorava vozače da na dionicama gdje traju radovi poštuju privremenu regulaciju prometa i ograničenja brzine. Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Bregana. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo do većinom oblačno, povremeno s kišom, bit će u Slavoniji, Lici te osobito u Dalmaciji gdje se poslijepodne očekuju lokalno obilniji pljuskovi i grmljavina. Drugdje djelomice sunčano uz mogućnost prolazne slabe kiše ili kratkotrajnog pljuska. Vjetar uglavnom slab, navečer sjeveroistočnjak u jačanju, na Jadranu slabo i umjereno jugo, krajem dana na otvorenom moru južnog dijela će ponegdje biti i jako, a duž većeg dijela obale će zapuhati jaka bura. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 17 do 22 Celzijeva stupnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙