FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 18. ožujka 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoa za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Na autocesti A1, zbog radova je zatvorena dionica Vrgorac-Ravča u smjeru Zagreba. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Tuhobić, Pod Vugleš i Javorova Kosa u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom zbog radova. Također zbog radova na mostu Nova Zelina, na 59. kilometru autoceste A 3 Bregana –Lipovac između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad zatvoren je sjeverni kolnik, u smjeru Zagreba. Vozi se dvosmjerno južnim, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

ZAGREB - U većini krajeva djelomice ili pretežno sunčano uz postupan porast naoblake prema kraju dana. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru promjenljivo oblačno mjestimice uz mogućnost za malo kiše uglavnom na riječkom području. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom 17 do 23 Celzijeva stupnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙