FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

ZAGREB, 11. ožujka 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Od 9,15 sati za sva vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, samo u smjeru Zagreba, dok je u smjeru Rijeke i dalje otvorena samo za osobna vozila. Za sav promet, zbog bure, zatvorene su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina (D50 i D27). Samo za osobna vozila otvorene su dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, samo u smjeru Rijeke. Obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (D3) i Jadranska magistrala na dionici Karlobag-Sveta Marija Magdalena (D8). Na Jadranskoj magistrali od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). U prekidu je trajektna linija prema otoku Pagu, Prizna-Žigljen.

ZAGREB - Na sjevernom i srednjem Jadranu pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. U ostalim krajevima promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja, a krajem dana i u noći rijetko gdje može pasti i vrlo malo kiše, i to uglavnom u Lici i Gorskom kotaru te Slavoniji i Baranji. Vjetar slab, poslijepodne umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni, u gorju i jak. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare mjestimice i olujna bura, a navečer će okrenuti na jak sjeverac. Najviša dnevna temperatura od 8 do 13, na Jadranu između 14 i 17 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙