FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog olujnog vjetra autocesta A1 od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok i autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice-Kikovica, u oba smjera otvorene su samo za osobna vozila. Na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupinu vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene (D8), dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom(I.i II. skupinu vozila). Zbog prosvjeda promet je prekinut u Zagrebu na Slavonskoj aveniji u smjeru zapada od križanja sa Čulinečkom ulicom do križanja sa Čavićevom ulicom (iz smjera Ivanje Reke i Sesveta). Obilazak: Čulinečka-Nova Branimirova ili Servisno-industrijskom cestom (uz Slavonsku aveniju) ili zagrebačkom obilaznicom (A3). U Bjelovaru je promet prekinut na dionici državne ceste D43 kod Sirele, a obilazak je cestama kroz centar ili bjelovarskom obilaznicom; u Čakovcu je prekid na čakovečkoj obilaznici (D3) kod rotora Nedelišće i na raskrižju za Ivanovec te u Đakovu na đakovačkoj obilaznici (D7) i na D51 Požega- Našice u mjestu Ferovac. Naizmjence se zbog prosvjeda vozi Podravskom magistralom (D2) kroz mjesto Poljanec, kroz Kloštar Podravski, na priključnoj cesti od Velikog Trgovišća prema Zagorskoj magistrali i u mjestu Gola kod Koprivnice

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. U kopnenom području ujutro i dio prijepodneva bit će magle i niskih oblaka. Vjetar uglavnom slab sjeveroistočni i istočni. Na Jadranu će puhati većinom umjerena, na sjevernom dijelu i u unutrašnjosti sjeverne Dalmacije i jaka bura mjestimice s olujnim udarima, ali će poslijepodne slabiti. Najviša temperatura od 4 do 9, na Jadranu između 10 i 15 stupnejva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙