FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 19. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB -Kiša i morki kolnici usporavaju promet u Istri, Lici i Dalmaciji, a magla smanjuje vidljivost kroz Gorski kotar. Zbog niskih jutarnjih temperatura HAK upozorava na poledicu, a osobit je oprez potreban na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Zbog prosvjeda mljekara obustavljen je promet na Podravskoj magistrali (D2) na dionici Poljanec – Ludbreg. Obilazak je Martijanec -Hrastovljan -Selnik. U mjestu Kloštar Podravski na D 2 vozi se jednim trakom, naizmjence, a u Bjelovaru je zatvorena dionica D43. U Zagrebu je prekinut promet na sjevernom kolniku Slavonske avenije (od križanja sa Čulinečkom do križanja sa Čavićevom ulicom). Obilazak iz smjera istoka (Ivanje Reke i Sesveta): Čulinečka- Nova Branimirova -Servisno-industrijska cestom (uz Slavonsku aveniju) ili od čvora Ivanja Reka prema Zagrebačkoj obilaznici (A3).

ZAGREB - U većini krajeva djelomice sunčano. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u Gorskom kotaru i Lici prijepodne oblačnije ponegdje uz malo kiše. Poslijepodne i navečer naoblačenje s oborinama proširit će se na veći dio zemlje. Očekuje se kiša, a uglavnom u gorju susnježica i snijeg. Puhat će umjeren i jak jugozapadnjak, na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 7 do 12, na Jadranu između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙